Vrijblijvend kennismaken

Denk je erover om (opnieuw) te beginnen met handboogschieten? Kom dan gerust een keer langs om kennis te maken met het boogschieten en V.Z.O.D.

Wat moet je doen

Neem van tevoren even contact met ons op, want soms is er een besloten vergadering of wedstrijd op trainingsavonden. Het zou jammer zijn als je onverwacht voor niets langskomt. Dus bel of mail ons eerst even.

Trainingsavonden

We trainen op dinsdag- en donderdagavonden van18.45u tot 20.30u. Je kunt langskomen om te kijken hoe het eraan toe gaat en als je wilt, kun je ook zelf een poging wagen. Draag in dat geval geen (al te) wijde bovenkleding die kan blijven hangen in de pees van de boog.

Gratis en vrijblijvend

Uiteraard is een eerste kennismaking vrijblijvend en kosteloos. Je kunt tot twee maanden geheel vrijblijvend onder begeleiding van een verenigingslid kennismaken met de handboogsport.

Als het boogschieten goed bevalt kun je besluiten om lid te worden van de vereniging. Tijdens de eerste zes maanden kun gebruikmaken van trainingsmaterialen van de vereniging. Daarna (of natuurlijk eerder) kun je zelf een handboog en andere materialen aanschaffen.

Neem contact op en kom langs!

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN